XII. kerületben Mese közben kiadó varázslatos, zöld környezetben napos, 40 nm2-es zöld nagy kertre néző lakás

130.000 Ft

XII. kerületben Mese közben kiadó varázslatos, zöld környezetben napos, 40 nm2-es zöld nagy kertre néző lakás

Bővebb információ

XII. kerületben Mese közben varázslatos, zöld környezetben napos, 1 szobás 40 nm2-es zöld nagy kertre néző parkettás tégla építésű épületben, erkélyes romantikus neobarokk bútorozott lakás.

Az erkély és a nappali ablakok a Mese köz ősfás környezetére néznek. Az erkélyen napozni és reggelizni is lehet a friss budai tiszta levegőn. A meleg barack színű nappali a besütő napfénnyel melegséggel tölti el azt aki belép a lakásba. A konyhának csak úgy mint a fürdőszobának saját belső kertre néző ablaka van ennek köszönhetően besüt a nap reggelente.

A főzésre az új gáztűzhely használható. A 9 nm-es fürdőszobában a meleg víz ellátást és a fűtést egy új gázcirkó kazán biztosítja. A lakásba belépve egy 4 nm-es előszobából balra a konyha és a fürdőszoba nyílik. Az előszobából a boltíven keresztül belépve a tágas napos nappaliban balra hálófülkévé (alkóv) kiszélesedik a nappali, ahol francia ágy található, a radiátornál pedig egy egyszemélyes ágy.

A lakás két személy lakhatására ajánlott, kényelmes életteret biztosít pároknak. A neobarokk stílusú faragott bútorok a lakás tartozékai. A fűtés radiátorokon keresztül megy, a lakás 3 méter belmagassága miatt könnyen felfűthető. Internet, kábel tévé, mosógép, hűtő van.

A közös költség 15 ezer Ft/hó. Közlekedés szempontjából a Széll Kálmán térről induló 22-es busz és a Nyugatitól induló 291-es busz megállója egy percre található a háztól. A 22-es busz éjszakai járata szintén a házhoz közel áll meg. Belváros elérhető 15-20 perc alatt busszal. Bevásárlásra a Budagyöngye bevásárló központ esik a legközelebb. Parkolás az utcán. A ház 12 lakásos tégla építésű társasház polgári környezetben, jó szomszédokkal, kulturált élettérben nagy kerttel. A lakás magasföldszinti és 4 lépcsőfokkal megközelíthető a lakás bejárata. A földszinten bicikli tárolására alkalmas hely van.

Minimum 1 évre adnánk bérbe és maximum 2 személyre. December 1-től költözhető!

Hirdetés adatlapja

Hirdető szándékakínál
Hirdetés típusa (b)Kiadó
Használt vagy új?Használt
Lakás típusa (belföld)tégla
Kitől?tulajdonostól
Alapterület (m2)40
Szobaszám (félszobával együtt)1 szoba
Ebből félszobák száma1
MegyeBudapest
TelepülésBudapest XII.kerület
UtcaMese köz 1.
Telefonszám+36702770223
E-mail címviragolah97@gmail.com