Vendégház Zalában/Göcsejben

20.000.000 Ft

Hirdetés adatlapja

Hirdető szándékakínál
Hirdetés típusaEladó
Egyébcsere lehetséges
Alapterület (m2)85
Szobaszám (félszobával együtt)2 szoba
MegyeZala megye
TelepülésPusztaszentlászló
UtcaKossuth
Telefonszám06309899039
E-mail címamortklara@gmail.com

Bővebb információ

Az ingatlan leírása
Göcsejben Zalaegerszeg és Nagykanizsa között félúton vendégházként működött ingatlan eladó. A településen jelenleg zárva tartó termálfürdő, működő horgásztó, borpincesor a hegyen, Deák-túra útvonal a falun keresztül, ugyanígy kerékpár túraútvonal van. A kedvelt kirándulási célpontok a közelben elérhetőek.
Az ingatlan sajátságos építkezésével kiemelkedik a környezetéből.Vadászati idényben is működtettük. A vendéglátáshoz szükséges helyiségekkel rendelkezik: fürdőszoba, konyha, előszoba, két szoba, hozzákapcsolódóan hátsó terasz. Parkolási lehetőség a tágas telken megoldható. Kiépített a grillező, bográcsozó hely is. Ezidáig vendégkörünk családokból, túrázókból, vadászokból, kerékpárosokból és külföldi vendégekből állt.
A környék leírása
A Göcseji-dombvidék ölelésében él a 650 lelkes falu két város (Zalaegerszeg és Nagykanizsa) vonzásában a Balatontól és a Kis-Balatontól 1 órai utazásra. Helyben a hegyen aktívan élő pincesor és a falu szélén egy működő horgásztó szolgálja a kikapcsolódást. A közeli erdőben szezonálisan vadászat folyik.

Hirdetés ID: 8185dd2a4225bada