Bővebb információ

Tengerre néző ház a Costa Bráván

Ez az impozáns ház Blanesnak, a Costa Brava egyik hangulatos kisvárosának rezidenciális negyedében található, 45 percre Barcelonától, ahová mind autóval, mind a tengerparton végig futó vonattal könnyen eljutunk, de mégsem kell nap mint nap a nagyváros szmoggal teli levegőjét szívnunk…

Az ingatlant kiváló anyagokat használva, nagy odafigyeléssel építették. A felső szint és a boltívek burkolata valódi kő. A medencét fákkal betelepített kert veszi körül.

Az első szinten a tágas előtér után egy óriási, kandallóval gazdagított nappaliba lépünk, majd egy szintén tágas és kandallóval felszerelt konyhába. Még mindig ezen a szinten nagy beépített szekrényeket, egy fürdőszobát, dolgozószobát és egy, a 4 autónak helyet biztosító garázsba levezető lépcsőt találunk. A garázs szintjén egy borospince, egy fürdőszoba és egy tárolóhelyiség helyezkedik el.

A felső szinten egy tágas, beépített szekrényekkel ellátott nappaliból nyílik a 4 hálószoba, amiből 2 szoba dupla, 1 nagy suite saját fürdővel és egy óriási suite saját fürdővel és tágas, tengerre néző saját terasszal.

Hirdetés ID: 2065d307fc32a8bd