Sződligeten működő cukrászda és a hozzá tartozó cukrászműhellyel együtt eladó. 165 M Ft

165.000.000 Ft

Hirdetés adatlapja

Hirdető szándékakínál
Hirdetés típusa (b)Eladó
Használt vagy új?Használt
Kitől?közvetítőtől
Alapterület (m2)312
Szobaszám (félszobával együtt)10 szoba
Ebből félszobák száma4
MegyePest megye
TelepülésSződliget
UtcaCsendes
Hirdető neveHesu
Telefonszám06705581160
E-mail címhesu52@gmail.com

Bővebb információ

Sződligeten működő cukrászda és a hozzá tartozó cukrászműhellyel együtt eladó.

ÓRIÁSI ÁRZUHANÁS!!

Sződliget központjához közel, a rég 2-es főútvonal mellett, 285 m2-es telken elhelyezkedő, 313 m2-es esztétikus megjelenésű, kiváló műszaki állapotú, 1989 óta, jelenleg is működő Cukrászda a hozzátartozó cukrászműhely eladó! A vállalkozás hosszú évek óta jól bejáratott, állandó visszajáró ügyfelek nap, mint nap felkeresik a kiváló minőségű cukrászati termékeket. Az ingatlan tulajdoni lapja szerinti besorolása kivett fásított terület és épület.
Az ingatlan 1970-es években épült beton alapra, Porotherm 30-as téglából, tetőzete cserepes lemezzel borítva. Pár éve az ingatlan külső felülete 5 cm-es Dryvit szigetelést kapott,mely csökkenti a fal szerkezetének termikus igénybevételét, visszatartja a “negatív” mozgásokat. Az ingatlan kétszintes, a bejárat előtt a vendégek fogadására 8 – 10 autó részére ingyenes parkoló lett kialakítva.
– Magas földszintjén Cukrászda, 60 m2-es terasz, termelő egység, raktár, hűtőkamra, személyzeti WC, külön zuhanyzó, külön kézmosó, öltöző valamint előtér bejárattal található.
– Szuterén szinten díszítő és tortakészítő helyiségek, expedíciós irodahelyiség a ki és beszállítás ügyintézésére, fagyasztó kamra, nagy fekete mosogató, raktárak a félkész, kész termékekre található.
– A félkész termékek, kész termékek mozgatását a két szintre motoros lift biztosítja.
– Az épület teljes közművel rendelkezik (víz, villany, ipari áram), gáz és csatorna.
– Az ingatlan klímával ellátott, a telken kút áll rendelkezésre.

– Cukrászda épület belső részei, konyha, előkészítő helyiségek, raktárak, öltözők ma is jó állapotúak, tökéletes padló és csempeburkolattal, falfestéssel rendelkeznek. A folyamatos karbantartásnak köszönhetően az épületet nem kell felújítani.
A vállalkozás mai állapotában is megfelel a HACCP elvárásainak.

– Az cukrászda és a cukrász műhely felszerelései, berendezési tárgyai, + gépek, hűtők értéke (5-10 Millió Ft) a vételár részét képezi.

A radiátoros központi fűtés két gázkazánnal működik. Az épület klímaberendezésekkel felszerelt, a biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.
A nagy méretű, korszerű műanyag hőszigetelt ablakai biztosítják a megfelelő fényt.
Az ingatlan hasznosítására csak a képzelet szabhat határt!

Ajánlom olyan vállalkozás részére, aki tovább vinné a Cukrászda hagyományait, nem szeretne zöldmezős beruházást kezdeni.
Kialakítható élelmiszeripar, sütöde, pékség, étterem, pizzéria, élelmiszerbolt
gyógyszertár.
Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek!

Irányár: 165. 000. 000.-Ft

– Az cukrászda és a cukrász műhely felszerelései, berendezési tárgyai, + gépek, hűtők értéke (5-10 Millió Ft) a vételár részét képezi.

Sződliget a Duna bal partján, Pest megye északi részén, Vác és Göd között fekvő település. Közúton, a 2-es főúton és az M2-es autópályán, vasúton a Budapest – Dunakeszi – Göd – Vác vonalon közelíthető meg.
A község igen színes kulturális életére jellemző, hogy karácsonyi mézeskalács falukészítést, gyermek KRESZ napot és Veterán-autós találkozót is szerveznek.

Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-480-0339