Eladó napfényes, tágas, 2 szobás lakás Angyalföldön

31.900.000 Ft

Bővebb információ

Tulajdonostól eladó Angyalföldön, a Jász utcában a Béke térhez közel egy földszinti, világos, kétszobás lakás.

A szobák külön és egybe is nyílnak. A lakás keleti fekvésű. Reggel és délelőtt a két szobába süt a nap, délután pedig a konyhába. 2012-ben a nyílászárók cseréje megtörtént, amelyeken biztonsági rács és redőny is található. A fürdőszoba tágas, amelyben helyet kapott a wc is. A konyha és a fürdőszoba burkolata járólap, a szobáké laminált padló. Fűtését három gázkonvektor biztosítja. Víz, gáz, villanyfogyasztás saját mérőórák szerint. Az ingatlan hitel -és tartozásmentes, normál, beköltözhető állapotú.
A közlekedés kiváló, 14-es villamos, 20E, 30, 32, 105-ös busz 914-es éjszakai busz a háztól pár percre. A közelben található a Szent István Egyetem és a Kodolányi János Főiskola. 10 percen belül elérhető Lidl, Tesco, Spar, Penny Market, Aldi, gyógyszertár, iskola és óvoda és több edzőterem is. Felnőtt -és gyermekorvosi rendelő, védőnői szolgálat 5 percre vannak.

Aki befektetési, kiadási céllal keres lakást, annak csak ajánlani tudom, mivel akár 2 személy részére is kiadható, a két külön szoba miatt, egyetemistáknak jó lehetőség.

Ingatlanosok kérem ne keressenek!!!

Az ár irányár, komoly érdeklődővel megegyezünk!!!

Méretei:
Nappali: 17nm
Hálószoba:17nm
Konyha: 11nm
Fürdőszoba: 6,5nm
Közlekedő: 3,5nm

Hirdetés ID: 2955efb0f7624cdf

Hirdetés adatlapja

Hirdető szándékakínál
Hirdetés típusa (b)Eladó
Kitől?tulajdonostól
Alapterület (m2)55
Szobaszám (félszobával együtt)2 szoba
MegyeBudapest
TelepülésBudapest XIII.kerület
UtcaJász utca
Telefonszám+36702099687
E-mail címflamicheszter@gmail.com