Krk szigetén 9 szobás családi ház (nyaraló) eladó

120.000.000 Ft

Krk szigetén 9 szobás családi ház (nyaraló) eladó

Bővebb információ

Budapesttől 520 km-re, eladó Horvátországban, KRK szigetén, Murajban a strandtól 2,2 km-re, egy 382 nm-es telken elhelyezkedő nettó 188 nm-es alapterületű, 1999-ben épített, háromszintes családi ház. A családi ház kiváló állapotú, vezetékes vízzel és árammal ellátott, a ház melegéről télen elektromos központi fűtés gondoskodik, a kellemes hőmérsékletet nyáron klímaberendezés biztosítja, a melegvizet villanybojlerek szolgáltatják. Az alsó szinten található egy nagyméretű étkező konyhával és kazánházzal, valamint egy appartman 1+1 szobával és fürdőszobával. Az első emeleten található egy 20 nm-es fedett terasz, egy félig zárt veranda, valamint 1+2 lakószoba és fürdőszoba. A legfelső szinten 1+2 szoba, fürdőszoba valamint egy 15 nm-es napozóterasz található.

A vételár tartalmazza a családi házban lévő valamennyi bútorzatot, berendezést, gépeket.

A telek rendezett, pihenésre, kikapcsolódásra kiváló, baráti társaságok számára biztosított a kerti fedett kemence és sütögetőhely. Külön épületben található kerti zuhany és WC.

A családi ház szomszédságában található egy 146 nm-es telek egy 15 nm-es faházzal. A vételár ezt is tartalmazza. Ezen a telken akár 6 gépjármű parkolása is megoldott.

Ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant ajánlom nagyobb családok részére, ahol egy épületben, de mégis a generációk különélését biztosítva lehet a pihenés önfeledt heteit, hónapjait eltölteni, de ajánlom befektetési célra is, mivel a mindösszesen 9 szobában akár 25-27 fő elszállásolására is van lehetőség.

A sziget óriási előnye, hogy Budapesttől szinte végig autópályán közelíthető meg, illetve a komp mellett közúti hídon is átjuthatunk erre a csodás szigetre. Muraj település KRK városától (szigetközpont) mindössze 5 km-re található, ahol nagyobb bevásárló központok, éttermek, kikötő és strand is a rendelkezésre áll.

Ne hagyja ki ezt a páratlan ajánlatot, keressen a megadott elérhetőségeimen.

Hirdetés adatlapja

Hirdető szándékakínál
Hirdetés típusa (k)eladó
Kitől?közvetítőtől
Alapterület (m2)188
Szobaszám (félszobával együtt)9 szoba
Ebből félszobák száma3
OrszágHorvátország
Település (külföld)Muraj
Telefonszám+36203187639
E-mail címdobonebernatterezia@gmail.com