Két önálló felújított lakás egy háromszintes házban

28.200.000 Ft

Két önálló felújított lakás egy háromszintes házban

Bővebb információ

Szabadszállás csendes utcájában 130 m2. alapterületű háromszintes két önálló lakásból álló családi ház eladó. A 33 éves lakóépület beton alapra téglából épült, mely külső falazata né-hány évvel ezelőtt 5 cm-es szigetelést és nemesvakolatot kapott, tető cserép fedésű.
Az épület szuterén-földszinti lakás-emeleti lakásból áll. A szuterénben két gépkocsi tárolására alkalmas garázs található, továbbá egy konyha, egy műhely és egy kazánház tüzelő tárolóval.
A földszinten két szoba, amerikai konyhás nappali, előszoba, (itt alakították ki az emeleti feljárót) a fürdőszoba és a wc, külön kis folyosóról nyílik. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapos. A fürdőszobában fürdőkád és tusoló van beépítve, a konyharészben beépített bútor. Két bejárat van, az utca felőli oldalon és a hátsó udvar felől.
Az emeleti lakást a tetőtér beépítéséből alakították ki, úgy hogy a helyiségek teljes belmagasságúak. Két szoba, konyha, fürdőszoba, wc, kamra és tároló helyiségek találhatók a szinten. A szobák laminált padlósak, a többi járólapos. A fürdőszobában fürdőkád van.
Mindkét szinten az utcai szobákhoz erély kapcsolódik.
Az épület gáz és vegyestüzelésü kazánnal fűthető, továbbá három konvektort is felszereltek, illetve két klíma berendezés is működik, melyek fűtésre, hűtésre alkalmasak. Az ingatlan ipari árammal ellátott, szennyvízcsatornával rendelkezik, vízellátás hálózati rendszerről, kertlocsoláshoz fúrt kút biztosított. A biztonság érdekében riasztó működik.
A lakóépülethez 56 m2-es melléképület kapcsolódik, melyben még egy plusz garázs is helyet kapott, a többi helyiség tárolók és ólak. Ennek folytatásában még egy 70 m2-es könnyűszer-kezetű épület van, mely szintén raktározási, tárolási célokat szolgál. Ezen kívül még a telken egy télikertet is kialakítottak a növények téli tárolására.
A telek 1651 m2, mely áll egy parkosított részből, egy lekerített részből az állatoknak, továbbá egy gyümölcsös kertből melyben 55 db. termő különböző gyümölcsfa található és 140 tőke csemege szőlő. A terület minden oldalról bekerített, nagysága és adottságai miatt gazdálkodásra alkalmas, nagyobb állat tartására is.
Ny. 920. Kínálati ár: 28.200 000 Ft.
+36309087313 Gelencsérné ingatlanközvetítő

Hirdetés adatlapja

Hirdető szándékakínál
Hirdetés típusa (b)Eladó
Használt vagy új?Használt
Ház típusa (belföld)családi ház
Kitől?közvetítőtől
Alapterület (m2)200
Szobaszám (félszobával együtt)5 szoba
Ebből félszobák száma1
MegyeBács-Kiskun megye
TelepülésSzabadszállás
Telefonszám06309087313
E-mail címzsuzsannagelencsernenagy@gmail.com