Eladó kertes ház szép természeti környezetben

14.000.000 Ft

Hirdetés adatlapja

Hirdető szándékakínál
Hirdetés típusaEladó
Kitől?tulajdonostól
Alapterület (m2)98
Szobaszám (félszobával együtt)2 szoba
Ebből félszobák száma3
MegyeBorsod-Abaúj-Zemplén megye
TelepülésMakkoshotyka
UtcaPetőfi Sándor
Telefonszám0036305230265
E-mail címtechnalon@t-online.hu

Bővebb információ

Eladó, a zempléni Makkoshotyka legszebb utcájában, 2050 m²-es telken, egy jó állapotú 98 m²-es ( lásd az alaprajzot ) , összkomfortos és kertes ház.

A falu, a tokaji borvidékhez tartozik.
A fűtést illetőleg, a ház minden helyisége ( a kamrát leszámítva ) konvektoros gázfűtéssel van ellátva ezen kívül, a hall + előszobában és a nappaliban egy-egy nagyobb, fafűtéses csempekályha biztosítja az esetleges fűtési alternatívát. A fürdőszoba és a konyha meleg vízellátása egy 120 literes, elektromos ( éjszakai áram ) vízmelegítő által van megoldva. A kertben több gyümölcsfa és veteményeskert, az udvari részben kerti virágok vannak, melyek öntözését egy Ø 0,6 x 12 m –es ásott kút biztosítja. Az udvaron, a tűzifa tárolására egy 36 m²-es fásszín, míg a kerti szerszámok részére egy 3 részes tároló található.
A faluban posta, két élelmiszerbolt, iskola és háziorvosi rendelő működik, – az orvosi szakrendelők a közeli ( 6 km ) Sárospatakon vannak. A nagyobb bevásárlásokat Sárospatakon, a Penny Market és másik két nagy élelmiszerboltban, meg a sátoraljaújhelyi TESCO –ban ( kb. 19 km ) lehet megtenni és Sáropatakon hetente kétszer van olcsó és jó piac.
A falut, Sárospatakkal és a vasútállomással összekötő autóbusz járat jónak mondható, valamint Sárospatakról óránként van vonat.
A kert végén található kapun keresztül, egy erdős részbe lehet jutni, azon túl egy 16 hektáros füves rét és a továbbiakban nagykiterjedésű erdők vannak, ami az esetleges napi séta, kirándulás és gombaszedés szempontjából remek lehetőség. Strandolási lehetőség 8 km-re, az európai szintvonalú és meleg vizű Végardó fürdőben van, ami télen is működik. Sízési lehetőséget a sátoraljaújhelyi , felvonós sípálya biztosít. A faluban nincs bűnözés.

Érdeklődés esetén, a házról és a kertről több képet küldök, melyeket a megengedettnél nagyobb Mb méretük miatt nem tudtam a hirdetéshez csatolni.

Hirdetés ID: 6465d0bd1072b062