Eladásra kínálok parasztházat Pencen. 16.99 M Ft

16.990.000 Ft

Hirdetés adatlapja

Hirdető szándékakínál
Hirdetés típusaEladó
Kitől?közvetítőtől
Alapterület (m2)70
Szobaszám (félszobával együtt)2 szoba
MegyePest megye
TelepülésPenc
UtcaSzondy
Telefonszám06705581160
E-mail címhesu52@gmail.com

Bővebb információ

Eladásra kínálok parasztházat Pencen.
Nyilvános ismertető:
Penc település csendes részén, a hangulatos Menyecskehegyi utcában eladásra kínálok, 1020 m2-es sík telken, bruttó 70 m2-es vályogépítésű parasztházat. A kő alapra épült vályog falszerkezetű épület a tetőszerkezete és cserepezése jó állapotban van. A falak szárazak, nedvesség mentesek. A házba üvegezett verandán keresztül jutunk be, ahol étkező, zuhanyzós fürdőszoba, főzőfülke, utcafronti szoba és hátsó kertre néző szoba található. A szobák hajópadló és parketta borításúak, a többi helyiség kő burkolattal rendelkeznek. A szobák redőnnyel felszerelve. A családi ház fűtése gázkonvektorral, villanykályhával valamint vegyes tüzeléssel megoldott. A házban víz, villany (éjszakai áram is van), gáz és emésztő megtalálható. Az udvarban különálló 15 m2-es nyári konyha, gazdasági épület, 8 m2-es pince valamint ásott kút található. Az udvarba gépkocsi beállási lehetőg van.A kert rendezett és a nagysága miatt lehetőség van gyógynövények termesztésére, veteményes kialakítására és gyümölcsfák ültetésére. Az ásott kút biztosítja a növények folyamatos locsolását. A ház közel van a központhoz, ahol mindent el tudunk érni, bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, játszótér, benzinkút. Az elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából jó, 3 percre van a buszmegálló! Közvetlen járat van Budapestre, nem kell bemenni Vácra.
Ajánlom fiatal kezdő házasoknak , akik szeretik a vidéki életvitelt és nem ijednek meg a ház körüli munkáktól. Penc település Váctól keletre 9 km-re, a Cserhát hegységben található, közel a Naszályhoz. Megközelíthető a 2-es főútról és az M2-es autóútról.
Ár: 16.990.000.-Ft
Bérlet, csere nem lehetséges.
Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti !
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Hirdetés ID: 3735ddb07cbcd788