Csúszózsalus, 2 szobás lakás eladó (54m+4nm erkély+5nm tároló)

42.000.000 Ft

Hirdetés adatlapja

Hirdető szándékakínál
Hirdetés típusaEladó
Alapterület (m2)54
Szobaszám2 szoba
MegyeBudapest
TelepülésBudapest XXII.kerület
UtcaJák
Telefonszám06204756453
E-mail címzrufko85@gmail.com

Bővebb információ

Budapest XXII. került Budafok Arany János lakótelep

Eladóvá vált az Arany János lakótelepen található, 2014-ben a mai igényeket kielégítő módon felújított első emeleti lakásunk. 2 szoba (17 és 14 nm), fürdő, WC, ebédlős konyha kamra.

Irányár: 42 m Ft

Az épület 1988-ban épült csúsztatott zsalus technológiával. A homlokzaton perlites (polisztirolgyöngyel kevert vakolóanyag) hőszigetelés található.

A lakás 54 nm hasznos alapterületű, melyhez tartozik egy majdnem 5 nm-es loggia, és egy 5 nm-es önálló pincei tároló. A lakásnak keleti és nyugati homlokzaton is van nyílászárója, így délelőtt a kisebbik szobára süt a nap, míg délután a nagyobb szoba és az ebédlő a benapozott. A loggia a nyugati homlokzaton található.

2014-ben teljeskörű korszerűsítésen esett át az ingatlan, mely magában foglalja a külső/belső nyílászárók, hideg/meleg burkolatok, víz, gáz és elektromos hálózatot.

A homlokzati nyílászárók 3 rétegűek. A nyári erős napsugárzásnak kitett ablakok hővédő fóliával vannak ellátva. Így télen jól tartja a meleget, nyáron az erős napsugárzásból adódó üvegházhatásnak ellenáll. A szellőztetésre használt bukó/nyíló ablakokon szúnyogháló van.

A lakásban található vízvezetékek ki lettek cseréve műanyagburkolattal ellátott rézcsövekre. A vízóra után a rendszer megóvására öblíthető nyomáscsökkentővel ellátott mechanikai szűrő lett beépítve.
A fűtést az eredeti helyiségenkénti parapetes konvektoros megoldás helyett vízteres parapetes konvektor (1 db MIKA-6 típusú turbós gázkazán – zárt égésterű) biztosítja, mely engedélyeztetett gáztervvel készült. Az egyes helyiségekbe radiátorok vannak, a gázóra is cserélve lett. Az első emeleti elhelyezkedés miatt a lakás 4 irányból (fent, lent és kétoldalt) szomszédok által körbefűtött.
Az eredeti villamos vezetékek (alumínium) a jelenlegi előírásoknak megfelelő rézvezetékekre lettek cserélve, a lakosságilag elérhető 32A-es hálózatemeléssel. Az egyes berendezések védelmére több körös hálózat került kialakításra, továbbá életvédelmi fi relé is van. A ház elektromos fő gerincvezetékét 2016-ban korszerűsítették.
A használati melegvizet egy 100 literes Ariston design villanybojler biztosítja. A fürdőbe zuhanyzó lett építve.
A konyha IKEA-s bútorral, villanytűzhellyel, indukciós főzőlappal, páraelszívóval és beépített mosogatógéppel.

Az előszobai folyosón beépített tükrös gardróbot készíttettünk.

A bejárati ajtó 2 zárral szerelt biztonsági ajtó.

A telekommunikációs szolgáltatók közül a UPC-vel és a Telekommal is szerződni lehet.

A lakóépület lépcsőházi nyílászárói 2 ütemben le lettek cserélve. A házban folyamatos fejlesztések vannak kilátásban.

A környezet csendes, nyugodt, a szomszédok nem zajosak. Parkolási lehetőség az utcán. Közös kerékpártároló használható bejárat mellett.

A lakótelep szívében egy nagyobb játszótér található a kisebb gyerekeknek, a nagyobbaknak pedig egy gumírozott kosár/focipálya.

Közlekedést tekintve a lakástól 200 méteres gyalogútra található a 250 és a 250B jelű buszmegállói találhatók, végállomásai egyik irányba Budafokon keresztül a Savoya Park, míg a másik irányba a Kelenföldi pályaudvar a P+R parkolónál van (4-es metró végállomás).

Kocsival a Balatoni úton (7-es) könnyen és gyorsan megközelíthető az M0-s autóút, illetve a belváros irányába többféle képen lehet eljutni.

Budafok központja (Savoyai Jenő tér) 15-20 perces sétával könnyen megközelíthető.

500 méterre található a körzeti orvosi rendelő és a gyógyszertár. 200 méteren belül egy kis vegyesbolt található.

A közös költség 7000 Ft, mely tartalmazza a szemétszállítási díjat, a lépcsőházi világítást, a jelképes közös képviselői díjat (helyben lakó személy), a ház locsolásra fordított díját és a házbiztosítást.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdésekkel kérem telefonon keressenek.
ÉRDEKLŐDNI LEHET:
0620-475-64-53
Ingatlanosok kérem ne jelentkezzenek!

Hirdetés ID: 1925dc7154a2f064