Bővebb információ

Ez a barcelonai lakás egy valódi gyöngyszem!!!

Egy fantasztikus partnercégünknek köszönhetően tudjuk ajánlani Önnek ezt az alapokig visszabontott és teljes mértékben, exkluzív minőségben felújított lakást Barcelona szívében, a Sagrada Família közelében.
A lakás minden ablaka a Valencia utcára nyílik. Ez azért fontos és említendő, mert a katalán fővárosban rendkívül gyakori, hogy a hálószobák egy része belső szellőző udvarra nyílnak, ami teljes mértékben megfosztja őket a természetes napfénytől…
Ez a 4. emeleti ingatlan 3 hálószobával, 1 komplett fürdőszobával és egy tágas, amerikai konyhás nappalival rendelkezik, ahonnan kijárat nyílik az erkélyre.
Az exkluzív alapanyagok alkalmazása szembetűnő a lakás minden részletében. A fördőszoba travertinói márvány burkolata, a fantasztikus padlóburkolat, a hófehér konyhabútor és a fehér kristályborítású konyhai gépek mind elegáns leheletet kölcsönöznek ennek a fantasztikus belvárosi ingatlannak.
Barcelona, a Mediterrán-tenger partján fekvő katalán főváros Európa egyik legfontosabb üzleti, kereskedelmi, művészeti és turisztikai központja.

Hirdetés ID: 8285d307991a8243