Ácson építési telek eladó!

4.000.000 Ft

Ácson építési telek eladó!

Bővebb információ

Ácson a központhoz közeli- mégis zöldövezeti részen mintegy 550nm-es építési telek Eladó! A telek LK/1 építési övezetbe tartozik. A beépítés mértéke 30 % . Beépítésű mód oldal határos. A szélessége 14.5m a hossza 38m. Megengedett építési magasság 5 m. A közművek ipari áram van, víz, csatorna a telken van. A telket aszfaltos úton lehet megközelíteni. A telken van egy 28nm-es garázs.
Az M1-es autópálya 5km-re van, így Komárom ill. Győr jól megközelíthető. A községben minden megtalálható, iskola, óvoda, gyógyszertár, boltok stb. Rendelje meg tőlünk most a 21. század legmodernebb technológiájával épülő Liapor Eco falazatú családi házát.
A technológia rövid jellemzői:
– a Liapor környezetkímélő, – német minőség
– nem könnyűszerkezetes – kiváló hőszigetelő anyag
– nagyon jó ár-érték arány – környezettudatos modern otthon
– 100%-ban újrahasznosítható anyag
– kiváló termoregulációs tulajdonságokkal rendelkezik
– ellenáll az időjárási viszonyoknak, hőnek, fagynak és vegyszereknek- a Liapor gyakorlatilag nem gyúlékony! A szerződés aláírásától számítva, akár 120 nap alatt beköltözhet! Nincsenek rejtett költségek, a szerződésben rögzített árak fixek!
Nézzen körül a homes4you.hu oldalán és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb házat kínálatunkból. Természetesen egyedi tervezést is vállalunk. Házaink elérhetőek Komárom megyében és az ország egész területén. Igénybe vehető CSOK az ingatlanra, valamint teljes körű ügyintézést vállalunk! Hitel szempontjából a bankok egyenrangúan kezelik a téglaházakkal.
Rendelkezik már házzal, lakással és értékesíteni szeretné? Abban is teljes körű ügyintézést vállalunk! Bővebb információért és árajánlatért hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
Homes4you hivatalos partnere
Németh József
+36302272575

Hirdetés adatlapja

Hirdető szándékakínál
Hirdetés típusa (b)Eladó
Használt vagy új?Használt
Kitől?közvetítőtől
Alapterület (m2)550
MegyeKomárom-Esztergom megye
TelepülésÁcs
Hirdető neveExpresshouse
Telefonszám+36 30 2272575
E-mail címinfo@expresshouse.hu
Webcímhttp://www.expresshouse.hu